Tuesday, February 1, 2011

Senarai Produk dan Harga



26 comments:

  1. Salam...Apakah harga belian borong produk tuan. Pohon senarai. Saya bercadang untuk re label product tersebut.
    Apakah ini dibenarkan di sisi undang-undang kita?
    Pohom penjelasan ikhlas daripada tuan.
    Wassalam.

    E-mel : akasadria@yahoo.com

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum.
    Boleh saya dapatkan harga belian borong produk Tuan yang terkini.
    Saya juga perlu tahu tentang re-label ni....Mohon penjelasan dari pihak tuan.

    Sekian
    Email : rina_2433@yahoo.co.uk

    ReplyDelete
  3. Assalammu'alaikum, Tuan.Boleh saya dapatkan senarai harga borong . Seperti Puan rina saya juga bercadang untuk re label produk tersebut.

    Email saya adalah : nodamegold@yahoo.com

    No tel : 010-8931706

    ReplyDelete
  4. assalamualaikum...
    boleh saya dapatkan harga borong produk Tuan yang terkini.
    tuan menyediakan penghantaran di Terengganu?mohon penjelasan dari phak tuan.

    email:slumbergirlz88_304@yahoo.com.my
    no tel:0132058364

    ReplyDelete
  5. assalamualaikum...
    boleh saya dapatkan harga borong produk Tuan yang terkini.
    tuan menyediakan penghantaran di Terengganu?mohon penjelasan dari phak tuan.

    email: saiful_sa87@yahoo.com
    no tel:0148228134

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum...
    boleh saya dapatkan harga borong produk yang terkini.
    tuan menyediakan penghantaran di Terengganu dan boleh x re-label sndri?mohon penjelasan dari phak tuan.

    email: bigestmoon@yahoo.com
    no tel:0139748598

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum.
    boleh saya dapatkan harga borong produk yang terkini?

    email: availmaster@gmail.com

    ReplyDelete
  8. assalamualaikum..
    ni harga borong ke bos?
    untuk order brapa keatas ni?

    ReplyDelete
  9. boleh email harga borong terkini?
    email:adirizqin@gmail.com

    ReplyDelete
  10. Assalam..
    Boleh emailkn harga terkini semua jenis kerepek yg terdapat di Kerepek House? ASAP yea...Tq
    Email : sarah_adzmir@yahoo.com.my

    ReplyDelete
  11. salam,boleh sy dapatkan hrga terkini utk smua kerepek

    nfazieraar@yahoo.com.m

    ReplyDelete
  12. blh email harga terkini x utk semua jenis kerepek....
    nazlialwi@gmail.com

    ReplyDelete
  13. salam encik.mintak email senarai kerepek besrta harga terkini.matshahf@gmail.com. terima kasih

    ReplyDelete
  14. Boleh email kan sy senarai n harga kerepek..tq
    anilairakaz@gmail.com

    ReplyDelete
  15. Salam Tuan., Sila email kpd sy senarai kerepek popular dan harga borong terkini.
    iM4Uworks@gmail.com ., no tel 0123639458

    ReplyDelete
  16. Assalamualaikum . Boleh hantar senarai harga borong produk tuan ? Adakah tuan menyediakan khidmat penghantaran ke Kedah ? Sila email kepada saya hijabmata3@gmail.com . no telepon 0195149227

    ReplyDelete
  17. Assalamualaikum. Boleh beri nombor telefon dan alamat penuh pusat pengedaran di Pulau Pinang untuk urusan pembelian secara borong?
    email: hijabmata3@gmail.com

    ReplyDelete
  18. Salam. Boleh sy dapatkan harga terkini beserta nombor utk dihubungi?

    Email: hafiz@iraudhah.com
    Terima kasih

    ReplyDelete
  19. Assalamualaikum, Tuan.Boleh saya dapatkan senarai harga borong & bercadang untuk re label produk tersebut.

    Email saya adalah : abed.ct@gmail.com

    No tel : 017-6851992

    ReplyDelete
  20. Salam......... minta pihak tuan kirimkan sebut harga paling terbaik boleh offer untuk beli borong 10kg, 30kg, 50kg, 100kg setiap jenis kerepek. Kami pengedar snack. e-mail kan harga ke

    dienomarketing@gmail.com

    ReplyDelete
  21. Assalamualaikum Tuan. Boleh saya dapatkan senarai harga borong kerepek.

    email : nurhayati1104@yahoo.co.uk
    no phone (sms, whatsapp) : 016-6654374

    ReplyDelete
  22. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  23. Salam, saya baru pergi Fazz Kerepek ni Ahad yg lepas,. semasa saya nak beli saya mintak senarai harga kerepek, tapi kakak dekat kaunter cakap list dah habis. memandangkan saya nak beli borong dan datang jauh dari KL, saya ambil saja ape yg nak dibeli dengan harapan harga masih sama dengan dalam blog,. alangkah sedih setelah bayar harga jauh lebih tinggi x sama langsung dengan senarai dalam blog tuan. Saya masih ada resit bukti pembelian. Persoalannya kenapa x letak harga latest kat sini?.

    ReplyDelete
  24. assalamualaikum..boleh tak saya dapatkan list harga yang baru atau sama sahaja list harga 2013..
    email : nurain.mazhar@gmail.com

    ReplyDelete
  25. Salam...Boleh pihak tuan emailkan kepada saya senarai produckt serta harga bg setiap produk yang pihak tuan hasilkan? Emailkan kepada saya one.mikronet@gmail.com. sekian terima kasih

    ReplyDelete
  26. Assalamualaikum,
    Boleh tak email senarai harga baru kepada email saya no.fis.f@gmail.com

    ReplyDelete